Νέα ομάδα συμβουλευτικής για γονείς με παιδιά στην εφηβεία
Πατήστε εδώ για μεγέθυνση... «Αυτό που κυρίως με εξοργίζει στη νέα γενιά είναι ότι δεν ανήκω πλέον σε αυτήν». Πρόκειται για φράση γνωστού αμερικανού κωμικού ηθοποιού. Και ίσως αποτελεί μέρος της πραγματικότητας που βιώνουν και πολλοί γονείς εφήβων, γιΆ αυτό και το Κέντρο Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ άρχισε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2009, τη λειτουργία μιας νέας ομάδας συμβουλευτικής γονέων με παιδιά στην εφηβεία, στον Δήμο Πολίχνης.

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση... Στις συναντήσεις της ομάδας, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από 7 έως 9 το απόγευμα, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Πολίχνης, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα επικοινωνίας και οριοθέτησης, και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων ψυχολόγων, να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη ως προς την άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου.

Οι συναντήσεις όλων των ομάδων είναι δίωρες και εβδομαδιαίες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλεφώνα του Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ: 2310 202015, 2310 204453. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και μια εβδομάδα πριν την έναρξη κάθε ομάδας.

Οι δράσεις της ΠΥΞΙΔΑΣ είναι δωρεάν και ελεύθερες για το κοινό. Για να ενημερωθείτε καλέστε το 2310.202015 και 2310.204453


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Προγράμματα για γονείς
 
 
 
 
   Είμαι
   Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
 
 
Εγγραφή      
 
   Μύθοι & Αλήθειες
Αξιολογήσετε τις γνώσεις σας γύρω από τις ουσίες, "παίζο- ντας" ένα διασκεδαστικό και χρήσιμο παιχνίδι ...
Ουσίες & Εγκέφαλος
Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μόλις δεχθεί μια ουσία; Εικο-νογραφημένη, επιστημονική εφαρμογή ...
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε την τακτική μας ενημέρωση!

Επταπυργίου 151, 56626 Συκιές Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310202015 Fax: 2310204453  (φόρμα επικοινωνίας)
 

Ένα …διαφορετικό Φεστιβάλ από την «Πυξίδα»
Εβδομάδα πρόληψης της εξάρτησης από νόμιμες ουσίες
Η


Όλοι μαζί: Όχι στο κάπνισμα!
Εκδήλωση των Κέντρων Πρόληψης νομού Θεσσαλονίκης στις


Ενημερωτική εκδήλωση για παιδιά με ΔΕΠΥ
H Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα


Ένας …Κήπος Πρόληψης ανθίζει στην «ΠΥΞΙΔΑ»
● Διήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δημοτικών


H«ΠΥΞΙΔΑ» πάει… «Βαλκανική Πλατεία»
Με ένα δικό του ενημερωτικό περίπτερο το Κέντρο Πρόληψης